Епархија Шабачка | СЕДНИЦА ЕПАРХИЈСКОГ УПРАВНОГ ОДБОРА И САВЕТА ЕПАРХИЈЕ ШАБАЧКЕ 2016. ГОДИНЕ
494
post-template-default,single,single-post,postid-494,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

СЕДНИЦА ЕПАРХИЈСКОГ УПРАВНОГ ОДБОРА И САВЕТА ЕПАРХИЈЕ ШАБАЧКЕ 2016. ГОДИНЕ

СЕДНИЦА ЕПАРХИЈСКОГ УПРАВНОГ ОДБОРА И САВЕТА ЕПАРХИЈЕ ШАБАЧКЕ 2016. ГОДИНЕ

Окупљени око свог Архијереја, 17. и 18. фебруара 2016. године у просторијама Епархије шабачке у Шапцу, чланови Епархијског управног одбора и Савета Епархије шабачке одржали су редовну годишњу седницу.  Седница Савета почела је после молитве призив Светога Духа.

Седници Eпархијског управног одбора и Савета председавао је Епископ шабачки Господин Лаврентије,  а у раду је учествовали и чланови Савета  свештених лица и представника верног народа са територије Епархије шабачке. На дневном реду су били извештаји Епархијског  управног одбора Епархије шабачке о свом административном раду, грађевинској делатности и рачунском пословању у 2015. години, управљање са враћеном имовином црквама и манастирима на територији Епархије шабачке, извештај о раду верске наставе…   Епархијски савет је  размотрио и усвојио годишње извештаје који се тичу живота и рада у Епархији шабачкој. Такође Савет је донео и више значајних одлука за живот и даљи рад Епархије шабачке.

На крају седнице Његово Преосвештенство Епископ шабачки Господин Лаврентије се захвалио свим члановима Савета на одзиву уз жеље да саветници и даље наставе са својим радом на добро своје свете православне цркве.